Z nakupom knjige tudi doniraš

Predstavljamo vam najnovejši slovenski kinološki priročnik za preprečevanje in odpravljanje vedenjskih težav pri psih, ki ga je ustvarila ekipa revije Kužek, v sodelovanju z avtorico Majo Kalaš. Knjiga Takoj pusti čevelj! 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovo preprečevanje in odpravljanje, lahko najde mesto na knjižni polici čisto vsakega skrbnika psa, ne glede na njegove izkušnje z vzgojo psov. Priročnik bralcu sistematično predstavi osnove tega kako zadovoljiti pasje narave potrebe in nagone ter kako psa preusmeriti od neželenih oblik vedenja k želenim. V prvi vrsti je poudarek na preprečevanju, s poznavanjem vzrokov neželenih vedenj, kasneje pa so predstavljene  tudi konkretne rešitve, vaje in napotki za odpravljanje vedenjskih težav.

Povod za nastanek knjige je bila vse bolj rastoča pojavnost vedenjskih težav pri psih. V svojem življenju s psom se namreč vsak skrbnik prej ali slej sreča s katero od predstavljenih vedenjskih motenj. Potrebno pa se je zavedati, da se vedenjske motnje ne razvijejo same od sebe, temveč na podlagi napak, ki jih delamo skrbniki v vzgoji in vsakdanjem življenju s psom. Majcene ‘posebnosti’ in neželena vedenja pa lahko hitro prerastejo v moteče vedenjske motnje, ki vplivajo na kakovost našega življenja s psom.

Priročnik Takoj pusti čevelj je prva tovrstna slovenska knjiga, ki bralca sistematično in na zelo preprost in pregleden način popelje skozi vzgojo psa ter preprečevanje in odpravljanje neželenih vedenj.

  • Naučite se prepoznavati vedenjske težave vašega psa, še preden postanejo nevzdržne in začno vplivati na kakovost vašega sobivanja s psom
  • Odkrijte vzroke za nezaželeno vedenje psa in končno ugotovite katere napake, ki jih lastniki ves čas počnemo, lahko vodijo v vedenjske težave
  • Naučite se reševati vedenjske težave vašega psa, sami, brez posebnih znanj in brez dodatnih stroškov!

Samo nekatere izmed predstavljenih težav so:

-          vlečenje na povodcu,

-          prekomerno lajanje,

-          skakanje na ljudi,

-          ločitvena tesnoba,

-          strah in agresija do drugih psov,

-          prosjačenje za hrano,

-          in še mnogo, mnogo več…

Poskusite s pristopi, ki so predstavljeni v tej knjigi in ugotovili boste, da je lahko življenje s srečnim in uravnovešenim psom še lepše!

In kar je najlepše, ob vpisu kode REPS-CANIS pri nakupu knjige, bo Kužek doniral 5€ od vsake prodane knjige za delovanje Slovenskega združenja inštruktorjev – Centra za šolanje psov vodičev in pomočnikov ter Kinološkega društva za reševalne pse REPS Maribor.

Velja za vsa naročila na spletni strani https://www.kuzek.si/spletna-trgovina/knjiga-takoj-pusti-cevelj/, preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si in preko telefona na 040/863-018. Ob nakupu torej nujno vpišite oziroma omenite kodo in z reševanjem težav vašega psa pomagajte delovanju naših društev!

Comments are closed.

Scroll To Top