E-donacija

plakat-A1-1-01V diru današnjega tempa življenja moramo biti še toliko bolj pazljivi, da ne pademo. Stampedo tisti, ki razglašajo, da delajo (tudi) v korist karšnekoli pomoči potrebnih, bi nas najverjetneje hudo prizadel. Razlika je namreč govoriti le o tem in to dejansko početi. Smo ljudje, ki s trdim delom in odločnostjo želimo pomagati ljudem v stiski. Imamo ideje in konkretne načrte za naše delo v prihodnje, zato rabimo Vašo pomoč, da te želje in cilje tudi uresničimi. Mi namreč temeljnih potreb ljudi ne moremo pustiti neuresničenih.

Prosimo, PRISPEVAJTE!

 

a) preko SMS donacij na 1919, ključna beseda: PES5
b) preko spleta
c) preko položnice
d) del dohodnine

HVALA

SPOŠTOVANI DONATORJI!

Zelo cenimo, da sta nam s svojim prispevkom pomagali pri nadaljevanju naše dejavnosti. Tudi z Vašo pomočjo smo v lanskem letu okrepili naše vrste tečajnikov in vsi skupaj se bomo skušali najbolje pripravljati na realne iskalne akcije. Naše poslanstvo in nalogo: »poiskati pogrešano osebo« lahko dosežemo in najbolje opravimo le/tudi s pomočjo različnih skupnosti.

Veseli smo vsake vzpodbude in pomoči, kajti majhne stvari nas delajo lahko tudi velike Za Vaše razumevanje za naše humanitarno poslanstvo se Vam iz srca zahvaljujemo in Vam želimo še veliko poslovnih uspehov.

ZA DOSEDANJO PODPORO IN POMOČ SE ZAHVALJUJEMO NASLEDNJIM INSTITUCIJAM IN PODJETJEM:

1. MOM Služba za zaščito,reševanje in obrambno načrtovanje
2. OBČINE Podravja, Štajerske, Prekmurja in Koroške
3. MZ VET d.o.o, Pesnica
4. Veterinarska bolnica Lenart
ZAHVALA GRE….Reviji KUŽEK, RTV SLO, REVIJI 7 DNI, VEČER, RADIO CENTER, RADIO CITY, RTS.

SMS-DONACIJE v okviru humanitarne akcije :

“REŠEVALCI Z MRZLIMI SMRČKI”

 

Pošljite SMS s ključno besedo PES5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR za nakup in šolanje

REŠEVALNIH PSOV IN PSOV POMOČNIKOV.

 

Potencialni donatorji in hkrati uporabniki storitev vseh slovenskih mobilnih operaterjev, lahko svojo dobrodelnost izkažete enostavno in hitro. Za donacijo sta namreč nujna le dva koraka – vnos ustrezne ključne besede, ki jo nato kot sporočilo SMS pošljemo na številko 1919. Postopek je kratek, enostaven in opraviti ga je mogoče z vsemi modeli mobilnikov GSM/UMTS. Donacijo je možno upoštevati kot dohodninsko olajšavo, ki jo naročniki uveljavljajo z računom za storitve, Mobi uporabniki pa s potrdilom o donaciji, ki ga prejmejo na zahtevo.

Posamezni znesek donacije je vselej 5 EUR, višji znesek pa uporabniki lahko donirajo z večkratnim pošiljanjem SMS-a z isto ključno besedo.

Vsi slovenski mobilni operaterji se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih sporočil, za kar se jim pri društvu REPS in SLO-CANIS iskreno zahvaljujemo.

Prispevajte preko položnice

Prispevek društvu REPS Maribor preko banke:

S prispevkom preko banke ali bank-neta, REPS-u prihranite strošek pošiljanja položnice.

Če želite prispevek nakazati preko banke (prosimo izpolnite posebno položnico) in prosimo, da uporabite naslednje podatke:

Račun: SI56 0417 3000 0746 609

Ime: KD REPS MARIBOR

Naslov: AVTOMOBILSKA ULICA 25, 2000 MARIBOR
Akcija: Reševalci z mrzlimi smrčki
Namen: reševalni pes
Sklic: 2013

 

Na vašo željo vam položnico pošljemo tudi na vaš naslov.

Podatke o naslovniku prosim pošljite na naš email: info@reps.si in poslali vam bomo položnico, ki jo lahko plačate na katerikoli pošti ali banki. Za plačilo preko banke prosimo, da uporabite zgoraj navedene podatke. Hvala!

 

Prispevajte del dohodnine

 

PROSIMO, DA 1% VAŠE dohodnine DARUJETE reševalnim psom in psom pomočnikom!

 

Upamo, da ste se odločili, da boste letos del svojega dohodka namenili v podporo humanitarnim programom. Predlagamo vam, da to storite v dobro šolanju reševalnih psov in psov pomočnikov (povezava: Kako podarite 1% dohodnine).

 

Zakon o davku od dobička pravnih oseb (Ur. L. RS št. 72/93, 20/95) priznava odhodke pravnih oseb v humanitarne namene kot strošek in sicer do višine 0,3% od ustvarjenih prihodkov. Tudi fizične osebe lahko del sredstev prostovoljno namenijo v korist različnim humanitarnim organizacijam. Nas najdete na spisku, ki je priloga Sklepu o objavi dokončnega seznama upravičencev do donacij za leto 2007 (Ur. l. RS 107/07. Nakazilo velja tudi kot potrdilo za davčne olajšave.

Iskanje pogrešanih oseb s pomočjo reševalnih psov, SOS telefon, usposabljanje psov za vodiče slepih in slabovidnih oseb ter pse pomočnike, terapevtske pse in družne pse, je le nekaj programov, ki jih v povezavi s SLO-CANIS izvaja tudi naša humanitarnia organizacija:

 

Kinološko društvo za reševalne pse Maribor (KD REPS Maribor), Bezjakova 151, 2341 Limbuš, DŠ 89948475;

TRR: SI56 0417 300 00746 609

 

KAKO LAHKO TO UREDITE? PREPROSTO!!!

1. korak: Odločite se za našo organizacijo in vpišite našo davčno številko 89948475 .

2. korak: Izpolnite obrazec
V obrazec (povezava) vpišete svoje podatke in podatke organizacije ali organizacij, ki jim podarjate do 1% dohodnine.

3. korak: Pošljite obrazec na davčni urad
Izpolnjen obrazec pošljite na davčni urad.

Če uporabljate sistem E-Davki, pa lahko svojo željo sporočite tudi elektronsko.

 

Seveda je izbira, komu boste namenili znesek davčne olajšave, le Vaša. PROSIMO, IZBERITE NAS! IZ SRCA HVALA!

 

S spoštovanjem,

Emil Urbancl, predsednik KD REPS Maribor

Prosimo, če si lahko ogledate spletno stran https://edonacije.com/ in donirate našemu društvu, brez lastnega finančnega vložka, traja samo 3 minutke in vse lahko uredite prek telefona, spleta, pošte. Prosimo, da delite objave za namenitev dela dohodnine našemu združenju-društvu na družbenih omrežjih, potrebno pa je seveda tudi izpolniti obrazec za 1% deleža dohodnine in šele s tem dejanjem omogočite donacije društvu. HVALA vam ZA DONACIJO!

OBRAZEC ZA DOHODNINO

 

Comments are closed.

Scroll To Top